προσχεδιασμός γ

Για πιο ελεύθερο προ σχεδιασμό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ένα παραλληλόγραμμο, ή ένα φασόλι ή μια σταγόνα τα οποία μας δίνουν τον κορμό και την λεκάνη μαζί. Πάντα με την χρήση αξόνων οργανώνουμε την οπτική γωνία και έχουμε καλύτερο σχεδιασμό στην θέση των λεπτομερειών Στο επόμενο στάδιο είναι απαραίτητο να δώσουμε όγκο ( ¾ ) στα βασικά σχήματα για να μετασχηματιστούν, σε παραλληλεπίπεδο π. χ. και να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε στις τρεις διαστάσεις. Τέλος τοποθετούμε τους ώμους και τους γοφούς και είμαστε έτοιμοι.

Για πιο οργανωτικούς και λεπτολόγους σχεδιαστές, σχεδιάζουμε ξεχωριστά τον θώρακα από την λεκάνη χρησιμοποιώντας απλούς όγκους. Αυτό μας δίνει καλύτερη διαχείριση στις κλίσεις και στις συστροφές. 
Δεν ξεχνάμε ποτέ τους άξονες!!!!!!!!!!!!!!!!! παρακαλώ.
Στην τελευταία σειρά των σχεδίων προσπάθησα να δώσω όλη τη σειρά των προσχεδίων ως και το τελικό σχέδιο για να πάρετε μια γεύση κάποιων ασκήσεων που μπορείτε να κάνετε για εξάσκηση.

ΤΙP. Επεξεργαστείτε μια εικόνα στο μυαλό και προσπαθήστε να την κάνετε όσο 
καθαρότερη γίνεται. Επόμενο στάδιο είναι να την προσεγγίσετε μέσω του προσχεδίου με απλές γραμμές και μόνο καρτέλα 4 α

Ο σχεδιαστικοί άξονες θα σας δώσουν την σωστή οπτική γωνία αλλά και την θέση των λεπτομερειών (σε αυτή την φάση γίνονται τα πιο ανόητα λάθη)προσοχή !......ακολουθήστε όσο πιστότερα μπορείτε την τελευταία σειρά σχεδίων.

καλή επιτυχία.
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις